Betelepülési lehetőségek

Bérlőink véleménye

  • "Üzemeltetési költségeink jelentősen csökkentek miután telephelyünket áthelyeztük a Gima Szolnok Ipari Park területére!"

  • "Versenyképességünk növekedéséhez nagy mértékben járultak hozzá a Gima Szolnok Ipari Park Kft. által biztosított korszerű, innovatív szolgáltatások!"

  • "A betelepülést követően jelentős kapacitásnövekedést értünk el! "

  • "A Gima Szolnok Ipari Park területén használatos megújuló energiaforrásoknak köszönhetően működésünk költség-és energiahatékonyabbá vált! "

  • "Elsősorban a park által kínált kiemelkedően kedvező feltételek miatt döntöttünk a betelepülés mellett!"

Pályázati fejlesztések
2012-2014

  • I. ütem "A Gima Szolnok lpari Logisztikai Park infrastruktúra, vállalkozói ház fejlesztési projektje" ÉAOP-1.1.1/A-2.KÖR-2008-0004
  • II. ütem "Gima Szolnok Ipari Park Kft., infrastruktúra , IT-Szolgáltatóház és Vállalkozóház fejlesztési projektje" ÉAOP-1.1.1/AB-11-2012-0024
  • III. ütem "A GIMA Szolnok Ipari Park Kft. Vállalkozóház fejlesztési projektje"

Jelenleg bérelhető
területek

    A projekt során két vállalkozói ház került kialakításra, illetve a hozzájuk kapcsolódó közművesítés történik meg. A tervezett Vállalkozói Ház 4 és Vállalkozói Ház 5 épületei a jövőben betelepülő termelő vagy szolgáltató vállalkozásoknak készül.

Árak

Az ipari területek megvásárolhatók, vagy hosszú távra bérbe vehetők. A közművesített telkek ára a mindenkori piaci árak szerint alakul, konkrét igény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk. Az eladási ár tartalmazza a közművekre való csatlakozás lehetőségét a telken kívül, a telekhatár mellett.

A területek bérleti díja a mindenkori értékesítési ár arányában kerül meghatározásra. A bérleti díj tartalmazza a közművekre csatlakozás lehetőségét a telken kívül, a telekhatár mellett.

A közművekre történő csatlakozás díjait a betelepülő vállalkozások fizetik meg közvetlenül a szolgáltatók részére.

Érdeklődés a betelepülésről

Megosztás


   Gima Szolnok Ipari Park
Cí­m: 1015 Budapest, Szabó Ilonka u. 34 fsz. 1
Telephely: 5000 Szolnok, Újszászi út hrsz.091/17
Telefon: 06-1-201-6474, 06-30-9552858
Fax: 06-1-201-6474
Linkek Kövessen minket!